Da Jonas sviktet

Når Jonas Gahr Støre forøker seg med en kreativ omskriving av historien, er det godt at vi har Vebjørn Selbekk som kan vise hvordan Støre har undergravd ytringsfriheten. Han har ikke stor troverdighet når han i dag hevder å kjempe for ytringsfriheten.

Jonas Gahr Støre i debatt med Vebjørn Selbekk hos fritt ord for åtte måneder siden.

Jonas Gahr Støre i debatt med Vebjørn Selbekk hos fritt ord for åtte måneder siden. Foto: Anette Karlsen, NTB scanpix (fra VGs URL)

Les Selbekks kronikk Da Jonas sviktet i VG, og innlegget er også tilgjengelig på Verdidebatt.

For meg er det uforståelig at en mann som Jonas Gahr Støre er mannen som leder Ap opp til gamle høyder, over 40 prosent på meningsmålingene. Høsten 2005 hadde jeg et intervju for å bli informasjonsmedarbeider i UD, og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært takknemlig for at jeg aldri hadde fått den jobben. Hvis jeg hadde jobbet i UD i 2006, hadde jeg blitt tvunget til å representere Støre i karikaturstriden.

For å forstå hvor ille oppførselen til Støre har vært, kan det være lurt å se på for eksempel disse lenkene:

I tillegg vet vi at Støre gjerne fører gjerne dialog med islamister når det passer hans agenda, men han mener det er viktig at verden ikke vet om hva han gjør. Vi glemmer aldri hvordan han prøvde å vri seg unna spørsmålene fra TV2 om Hamas.  Se video under.

Del i sosiale medierShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone