Sveriges avskjed med demokratiet

Mattias Karlsson fra dagens partilederdebatt i Riksdagen.

Mattias Karlsson fra dagens partilederdebatt i Riksdagen.

Det var stort alvor da fungerende leder i SD, Mattias Karlsson, hadde sitt innlegg i partilederdebatten i Riksdagen i dag.

Svenske politikere kan gjerne si «jeg er Charlie», men i sin tale minnet Karlsson Riksdagens flertall om de mange forsøkene på å avstenge SD fra den offentlige debatten og stenge deres nettsider da de publiserte et bilde av Muhammed. Med Sveriges forhold til ytringsfriheten, ville aldri et magasin som Charlie Hebdo kunne bli gitt ut.

Se talen til Karlsson under.

Tidligere har jeg skrevet mye om dette på Verdidebatt, eller VD som insidere ofte kaller det, senest i mitt innlegg  Sveriges avskjed med demokratiet, hvor jeg tar for meg den vanvittige avtalen mellom de øvrige partiene i Riksdagen uten om Venstrepartiet som binder samtlige representanter i disse partiene frem til 2022. Det var mange som engasjerte seg i debatten på VD, og i skrivende stund har tråden 442 kommentarer.

Men en mann som har en bedre formuleringsevne enn undertegnede er filosofen Robin Haug som skrev innlegget Sveriges politiske kartell. Det er mange gode skribenter på VD, men i disse spørsmålene vil jeg også fremheve hobbyjuristen Frode Klettum som er en ener på dokumentasjon og faktaopplysninger.

Derfor, registrer deg på VD, følg Robin Haug og Frode Klettum og stem frem deres innlegg og kommentarer.

 

Del i sosiale medierShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone