Æ e Trøndelags Carl I. Hagen

Alle er velkomne til Litteraturhuset i Trondheim tirsdag 4. april klokka 18 for å møte undertegnede og Carl I. Hagen. Jeg håper Carl kan gi meg noen gode råd om hvordan jeg skal kapre andremandatet fra FrP i Sør-Trøndelag som førstekandidat for Demokratene i Norge.

Alle er velkomne til Litteraturhuset i Trondheim tirsdag 4. april klokka 18 for å møte undertegnede og Carl I. Hagen. Jeg håper Carl kan gi meg noen gode råd om hvordan jeg skal kapre andremandatet fra FrP i Sør-Trøndelag som førstekandidat for Demokratene i Norge.

Noen tror kanskje at Sivert Bjørnstad, stortingsrepresentant og FrPs førstekandidat til Stortinget fra Sør-Trøndelag, er det nærmeste man kommer Carl I Hagen på trøndersk jord. Det stemmer ikke.

Æ e Trøndelags Carl I. Hagen

Personlig har jeg sans for Bjørnstad, men et stortingsvalg dreier seg om hvem som har de beste ideene, og der har FrPerne i Trøndelag sviktet totalt.

Mens Carl I. Hagen har vært en pioner med å sette både innvandring og islam på dagsorden, har han møtt motstand fra FrP i Trøndelag. Da Carl hadde det fornuftige forslaget om å sende migranter tilbake til Libya i stedet for at Siem Pilot skulle transportere dem over hele Middelhavet til Italia, var reaksjonen fra trønder-FRPerne skammelig. Ja, i Adresseavisen skammet de seg over å møte velgerne på grunn av Carl, og de oppfordret hedersmannen Carl I. Hagen til å slutte med politikk.

Og bortsett fra gode enkeltutspill fra noen FrPere om islam, er ikke dette er parti som tar den ideologiske og teologiske utfordringen fra islam på alvor. Vi i Demokratene i Norge velger å ta muslimer som tror at Koranen er Allahs direkte inspirerte og ufeilbarlige ord på alvor. Konsekvensen blir da at vi må begrense migrasjonen fra islamske kulturer så mye som mulig.

Når det gjelder Sivert Bjørnstad er det selvfølgelig ikke hans feil at han ikke har veldig mye livserfaring og havnet rett på Stortinget som 22 åring etter å ha studert litt på NTNU. For min del har jeg snust litt på livet, som offiser for NATO i Kosovo, som krigsjournalist med operativ felterfaring; og jeg har jaget Osama bin Laden i Pakistan og NOKAS-ranere på Balkan. Dette har jeg skrevet litt om i mitt innlegg Vold, ytringsfrihet og journalister.

På mange måter er jeg en bedre versjon av Carl I. Hagen enn det han selv er på grunn av at Demokratene og meg selv har et solid ideologisk fundament og en helhetlig politikk med Norges beste politiske program, bedre enn det FrP og de andre partiene kan tilby.

Her står vi sammen med den norske arbeiderklassen mot utnyttelse fra de som spekulerer i billig arbeidskraft og sosial dumping fra lavkostland.

Vi vet hva vi vil, og vi vil mer enn å kjempe for et frislipp av verdier som er bygd opp gjennom hundrevis av år i Norge. I motsetning til de store partiene har vi ikke ubegrensede midler til å drive valgkamp, og personlig har jeg forsaket mye for å jobbe for fedrelandet mitt uten noen form for kompensasjon. Men jeg har tro på at trønderske velgere vil ha politikere som setter Norge først, ikke anti-demokratiske globalistiske interesser.

I dette nyhetsbrevet har jeg inkludert 119 tillitsvalgte for FrP i Sør-Trøndelag. Jeg vet at det er mye frustrasjon innad i FrP, og mange kommer nå over til oss. Det var nok ikke det smarteste trekket fra Sør-Trøndelag FrP at de skviset ut en kunnskapsrik islamkritiker øyelege Jan Guldahl, en mann jeg setter stor pris på.

Men jeg er lykkelig for at jeg ikke konkurrerer mot Carl I. Hagen i Oslo. Det hadde blitt en betraktelig tøffere konkurranse enn det FrP presenterer i Sør-Trøndelag.

Alle er hjertelige velkomne til Litteraturhuset i Trondheim tirsdag 4. april klokka 18. Jeg håper de trønderske mediene i tillegg til TV2 og NRK finner dette interessant. Da må jeg gjøre det på den måten Carl kan aller best, se rett inn i kamera og si: Æ e Trøndelags Carl I. Hagen.

Kristian Kahrs
Toppkandidat til Stortingsvalget 2017 i Sør-Trøndelag for Demokratene i Norge

PS: Hvis journalister og andre ringer meg i dag på 93002522, er det med en noe redusert stemme. Den ble igjen på Lerkendal etter at jeg som vanlig sang meg fullstendig hæs for Troillongan da vi knuste Odd 3-0 i seriepremieren. Både i politikken og sammen med Kjernen gir jeg 100 prosent. Og husk, hvis du vil ha en svart og hvit verden, er det kun mulig med Rosenborg Ballklub 🙂

Se hvordan vi støtter den norske arbeiderklassen på våre populære Facebook-sider:

Del i sosiale medierShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone