LO undergraver demokratiet

Jeg er veldig glad for at det er Rune Johnsen (t.h.)  som er nestleder for Demokratene i Sør-Trøndelag. Han har en solid fagforeningsbakgrunn og leder av LOs representantskap i Trondheim, og sammen har vi gitt grundige og gjennomtenkte svar til fagbevegelsen på vegne av Demokratene i Norge. Men tør fagbevegelsen å innrømme at vi faktisk har en veldig bra arbeidslivspolitikk?

Jeg er veldig glad for at det er Rune Johnsen (t.h.)  som er nestleder for Demokratene i Sør-Trøndelag. Han har en solid fagforeningsbakgrunn og leder av LOs representantskap i Trondheim, og sammen har vi gitt grundige og gjennomtenkte svar til fagbevegelsen på vegne av Demokratene i Norge. Men tør fagbevegelsen å innrømme at vi

LO har nå publisert sin tradisjonelle undersøkelse til de politiske partiene de har før hvert valg. De har tatt et bevisst valg om at vi i Demokratene i Norge ikke skal få være med på denne undersøkelsen, til tross for at vi har en arbeidspolitikk som passer perfekt for LOs medlemmer.

De ideologiske og økonomiske båndene mellom LO og Ap er velkjente, og dette er et eksempel på at LO er mer interessert i å være lojale til Ap i stedet for å presentere fakta for sine medlemmer, fakta slik at de kan velge det partiet som best representerer interessene til den norske arbeiderklassen.

Da vi skriv til LO med spørsmål om å få svare på disse spørsmålene fikk vi følgende arrogante og korte svar fra Øivind T. Hansen i LO:

Takk for hendvendelse. I denne saken må vi forholde oss til de største partiene. Dette til orientering.

Vi i Demokratene i Norge beklager at LO ikke tar demokratiet mer på alvor enn det de gjør, og vi møter gjerne LO-ledelsen til debatt når som helst. Spørsmålene fra LO er noe vi har tatt seriøst, og vi har lagt ut alle svarene våre på demokratene.no/2017/lo-undergraver-demokratiet.

Når det gjelder spørsmålene til LO, legg merke til at de er spesielt tilpasset Arbeiderpartiet, fordi det ikke er et eneste spørsmål om EØS og Schengen. Nederst har vi inkludert våre svar til det LO tilsluttede El og IT forbundet i Sør-Trøndelag som ikke har samme logrende holdning til LO i forhold til EØS og globalisme. Det beste forsvaret mot et brutaliserende arbeidsliv er en klar motstand mot antidemokratisk globalisme. Husk at det er Arbeiderpartiet som har hovedansvaret for den sosiale dumpingen i Norge med sin vedvarende kampanje for EØS.

Rune Johnsen og jeg sendte følgende epost til tillitsvalgte i El og IT forbundet:

Vedlagt ser dere våre svar som El og IT forbundet Trøndelag har sendt til de politiske partiene. Vi setter pris på at dere i motsetning til deres moderorganisasjon LO verdsetter på demokratiet. Vi har også svart på LOs spørsmål til de politiske partiene, selv om vi aldri fikk tillatelse til å svare LO. Her er det altså jeg og Rune Johnsen, som er nestleder i Sør-Trøndelag og medlem av LOs representantskap i Trondheim som har utarbeidet svarene, og jeg håper disse svarene kan være et utgangspunkt for en god dialog i fremtiden, selv om dere skulle være uenige i andre spørsmål enn arbeidslivspolitikken. Vi ønsker å være en god partner for den norske arbeiderklassen, og vi står sammen med dere i kampen mot antidemokratisk globalisme. Vi håper at vi kan snakke positivt om hverandre i tiden fremover.

Etter at vi publiserte våre svar tidligere i dag, har vi mottatt mange sure svar fra fremtredende fagforeningsfolk. Ideologisk forblindende fagforeningspamper har prøvd så godt de kan å brunskvette oss. Jeg vet ikke hvorfor, men det er kanskje sårt for dem at vi vil begrense migrasjonen fra totalitære islamske kulturer så mye som mulig?

Alliansen mellom fagforeningspamper og totalitære islamister er merkelig, men vi i Demokratene i Norge skjemmes ikke over å stå last og brast sammen med den norske arbeiderklassen. Jeg postet for eksempel våre svar til Facebook gruppen Arbeiderkamp. Den første posten ble slettet av admin, og det var flere sure meningsekstremister som kommenterte, men vi får se om den andre posten min blir stående.

Her er det greit å minne om Godwins lov: «Jo lenger en internettdiskusjon pågår, jo større blir sannsynligheten for en sammenligning som involverer Hitler eller nazismen». Når våre meningsmotstandere blir så desperate at de brunskvetter oss på grunn av at vi tar avstand fra totalitære ideologier. da har de automatisk tapt en diskusjon basert på empiriske fakta, ikke føleri.

Nå er det på tide med nok en kamp med David mot Goliat. Vi får se om mitt elskede Rosenborg greier å stå mot kjempene fra Celtic. Men husk at vi i Demokratene også kan overraske mot den enorme dinosauren LO.

Del i sosiale medierShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone