Et nasjonalt folkeparti

Det nye sentralstyret i Demokratene blir et fantastisk lag ledet av partileder Makvan Kasheikal, politisk nestleder Vidar Kleppe, organisatorisk nestleder Per-Christian Stenvaag, kasserer Terje Svensen. sekretær Christen Krogvig, studieleder Terje Larssen, styremedlemmer Grete Cecilie Hansen, Pål Andor Østvold, Kristian Kahrs, varamedlemmer Mona Haug, Jorunn Aaselle Olsen, Margarita Bråten, Jan Simonsen. Se flere bilder på Facebook (du trenger ikke være innlogget).

Det nye sentralstyret i Demokratene blir et fantastisk lag ledet av partileder Makvan Kasheikal, politisk nestleder Vidar Kleppe, organisatorisk nestleder Per-Christian Stenvaag, kasserer Terje Svensen. sekretær Christen Krogvig, studieleder Terje Larssen, styremedlemmer Grethe Hansen, Pål Andor Østvold, Kristian Kahrs, varamedlemmer Mona Haug, Jorunn Aaselle Olsen, Margarita Bråten, Jan Simonsen. Se flere bilder på Facebook (du trenger ikke være innlogget).

Etter et fantastisk landsmøte for Demokratene i Norge i Kristiansand 18. februar, er jeg tilbake på trøndersk jord, etter at tøffingen Rolf Menne kjørte på styrten gjennom natta gjennom Oslo og Østerdalen.

Jeg har følgende advarsel til andre politiske partier som stiller til stortingsvalget i september: vi kommer til å utfordre dere på ideologi, verdensanskuelse, og de av dere som mener å ha monopol på godhet. Les mer om min politiske analyse av de andre partiene i det forrige nyhetsbrevet mitt.

Nå har landsmøtet vedtatt et grundig og omfattende politisk program, og selv om jeg selv har fått lov til å gjøre noen justeringer i det endelige programmet, er jeg overbevist om at det ikke er noe parti i Norge som har bedre program enn det vi har. Dette vil være et fantastisk utgangspunkt for å sette dagsorden, med gode forslag som ingen andre partier våger å stå for.

På landsmøtet brukte vi det aller meste av tiden på en god politisk debatt, og vi brukte minimalt med tid på nødvendige vedtektsendringer. Vi har lagt alt kaos bak oss. Alle medlemmer av Demokratene fikk invitasjon til å være med på landsmøtet, også de som har valgt å bryte ut. Demokratene er nå mer samlet enn noen gang tidligere.

Vi legger snart ut programmet på våre hjemmesider demokratene.no, men vi må bare få gjort de justeringene landsmøtet bad oss om. I mellomtiden, la meg lenke til min korte presentasjon av programmet på 121 sider. Se denne PowerPoint presentasjonen av min korte gjennomgang å fem minutter.

Noe av det som gleder meg mest er at vi får et meget operativt sentralstyre hvor alle styremedlemmene drar i samme retning. Da vi hadde vårt konstituerende sentralstyremøte i går, fikk jeg ansvaret for å jobbe med vårt ukentlige nyhetsbrev som vil vil sende til medlemmer, journalister og andre interesserte. Meld deg gjerne  på via demokratene.no/nyhetsbrev.

Målet er å sende ut nyhetsbrev med innspill fra vår eminente partileder Makvan Kasheikal og politisk nestleder Vidar Kleppe, som er blant de aller dyktigste politikerne vi har i Norge som stadig får medieoppslag. I nyhetsbrevet vil vi også fortelle om hva vi har delt på våre stadig mer populære Facebook-sider i uken som har gått.

Det er bedre å be om tilgivelse enn tillatelse, og derfor kommer jeg til å legge til noen av dere jeg tror er politisk interesserte og journalister. Alle kan selvfølgelig klikke på lenken nederst i eposten hvis dere ikke er interessert i å høre fra meg eller oss.

Vi gleder oss til fortsettelsen. Se flere bilder på Facebook, men du trenger ikke være innlogget for å se bildene.

Del i sosiale medierShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone