Støtte

Å drive valgkamp for å bli valgt inn på Stortinget er på ingen måte gratis. Det å ha en vellykket kampanje i sosiale medier er meget viktig for å få gjennomslag og motivere folk til å stemme. Målrettet markedsføring via for eksempel Facebook og Google er meget effektivt når man kan definere geografisk område og interesser. Hvis du vil støtte en slik målrettet kampanje mot en spesifikk målgruppe, ta kontakt.

Men jeg er også norsk representant for IT firmaet Technology Partnership (TP) i Beograd. Her jobber jeg med å skaffe norske og skandinaviske klienter, og det ville være til stor hjelp om de som støtter mitt stortingskandidatur om de hjelper meg med å finne klienter. Jeg skal ikke plage leserne med mange tekniske detaljer, men dette er et firma som leverer det meste innen databaseløsninger, mobile applikasjoner og skreddersydde løsninger for IT infrastruktur, nettsider og e-handel. Kjenner du noen som kan ha behov for noen meget dyktige serbiske IT ingeniører? Jeg har lenge vært på utkikk etter et seriøst firma som kan levere IT tjenester på det norske markedet med den kvaliteten som nordmenn krever, og nå har jeg funnet det i TP. Og referansene er meget gode. De har for eksempel bygd opp IT tjenestene til børsen i Beograd.

Den andre måten å støtte meg på er direkte økonomiske bidrag. Da kan du donere til konto. 9713.22.99483, Adressen min er Brynjevegen 12, 7540 Klæbu. Du kan også donere via PayPal via lenken til høyre, men PayPal tar 3.4 prosent i provisjon.


Read more in English

Del i sosiale medierShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
  • Jan-Ove Fromreide

    meget bra,,mulig vi kan forene oss?

  • Pingback: Email to Ukrainian embassies | Sorry, Serbia()

  • kristian you must understend, yugoslavia was the last country in europe with comunist sistem. when soviet union colaps we was next. so my beautiful country don’t egzist any more becose of USA. BIG PLAYERS ARE IN THIS GAME. I see that you wont that justice win but it will be hard, I wish you a lot of luck. bad and evil propaganda is send from usa of serbia.